Αγρια κόντρα στη Βουλή -Λοβέρδος: Είσαι υπουργός προπαγάνδας -Παππάς: Πέφτεις σε  συνεχείς γκάφες

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος για το θέμα του νόμου των τηλεοπτικών αδειών. 
Ο κύριος Λοβέρδος για ακόμη μία φορά χαρακτήρισε τον κύριο Παππά ως υπουργό προπαγάνδας , που παραβιάζει και αλλοιώνει την πραγματικότητα. 
Δίνετε εξετάσεις σε κάποιους που θέλουν να χαρούν με την τοποθέτηση σας του απάντησε ο υπουργός επικρατείας Ενώ κατηγόρησε το κύριο Λοβέρδο ότι στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών πέφτει σε συνεχείς γκάφες και πατάει πεπονόφλουδες.
Ο κύριος Παππάς ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών προχωράει κανονικά και στις 14 Ιουλίου θα περάσουμε στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού. 
Αναφερόμενος στην επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου για το τηλεοπτικό φάσμα ο κύριος Παππάς είπε ότι όσοι βιάστηκαν να την συνδέσουν με το θέμα των αδειών έπεσαν έξω καθώς η κομισιόν με αναφορά της ξεκαθάρισε ότι αυτή επιστολή δεν έχει σχέση με το θέμα των αδειών. 
Αντιθέτως ο κύριος Λοβέρδος επέμεινε ότι η επιστολή του Ευρωπαίου επιτρόπου σχετίζεται άμεσα με το θέμα των τεσσάρων αδειών που θέλει να δώσει η κυβέρνηση. 
"Γίνεται σαφές ότι με την  επιστολή Έτινγκερ, παρεμβαίνετε αυθαίρετα καθορίζοντας μόνον 4 άδειες και παραβιάζετε την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών. Δεν μιλάω αυθαίρετα αλλά συγκεκριμένα και ο αριθμός των αδειών που έχετε ορίσει είναι αυθαίρετος Όταν η  επιτροπή τηλεπικοινωνιών  έχει δηλώσει δια του πρόεδρου της ότι είναι δυνατόν να αδειοδοτηθούν ακόμη και 10 τηλεοπτικοί σταθμοί." 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.