Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ( και ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι) οι γειτονιές της Άνω Αργυρούπολης ( Αθανασίου Διάκου, Κορίνθου, Μιλήτου κ.α) υποφέρουν από τις συνεχείς βλάβες στους αγωγούς της ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς νερό ακόμα και για μέρες.
Μετά από σειρά επιστολών μας ενεργήσαμε δυναμικά ως διοίκηση και μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ κ. Παπαδόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή κ. Καραγιάννη εξασφαλίσαμε με δέσμευση τους  την αλλαγή όλου του δικτύου στους δρόμους που έχουν πρόβλημα εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ .
Η ΕΥΔΑΠ προγραμμάτισε εργολαβία ώστε να αλλαχθεί ολόκληρο το σύστημα ύδρευσης της περιοχής, αντικαθιστώντας τις παλαιές σωλήνες (πολλές από αυτές περιέχουν αμίαντο) με νέες, ώστε να εκλείψει οριστικά το πρόβλημα των διαρροών αλλά και των διακοπών υδροδότησης της συγκεκριμένης περιοχής. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μετά την συνάντηση δήλωσε:‘Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και κυρίως τον πρόεδρο κύριο Παπαδόπουλο και τον Διευθύνων Σύμβουλο κύριο Γιάννη Μπενίση για την κατανόηση και την άμεση παρέμβαση τους για να λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα τους κατοίκους μας’.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.