Εμφάνιση Ενημέρωση μαθητών.jpg
Συντονισμένη εκστρατεία του Δήμου Διονύσου ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για την αντισεισμική προστασία.
Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στο πλαίσιο της δράσης του, πραγματοποίησε σειρά ενημερωτικών ομιλιών για θέματα αντισεισμικής προστασίας στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και ασκήσεις εκκένωσης των σχολικών μονάδων εξ’ αιτίας «σεισμού».
Αναλυτικά, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα σχολεία: Λύκειο Άνοιξης την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, Γυμνάσιο Άνοιξης την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Στεφάνου τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, Γυμνάσιο και Λύκειο Διονύσου την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, Γυμνάσιο και Λύκειο Κρυονερίου την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.
Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, ασκήσεις εκκένωσης εξ’ αιτίας «σεισμού» στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δροσιάς την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2016 και στο Λύκειο Άνοιξης την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, ενώ έχουν προγραμματισθεί και θα γίνουν σύντομα, απροειδοποίητες ασκήσεις εκκένωσης και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.