Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΑΝ
Είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια, συλλέγει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά εν όψει Χριστουγέννων, τα οποία θα διατεθούν στους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας που υποστηρίζονται από  την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Η συλλογή των προϊόντων με τον τίτλο «Εξόρμηση Αγάπης» πραγματοποιείται καθημερινά στα Δημοτικά Γυμναστήρια και των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» και θα διαρκέσει έως τις 22 Δεκεμβρίου. 

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: 

«Για ακόμη μια χρονιά ο ΟΠΑΝ στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η συλλογή των ειδών γίνεται στο δημοτικό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια και σε όλα τα δημοτικά γυμναστήρια του Πειραιά.  Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες, οι οποίοι πάντα στηρίζουν αυτές τις ενέργειες να έλθουν και να προσφέρουν ο καθένας ό,τι μπορεί. Κάθε προσφορά, ειδικά στους καιρούς που ζούμε είναι σημαντική και ας σκεφτούμε ότι έστω και ένα παιχνίδι μπορεί να προσφέρει πολύ μεγάλη χαρά σε κάποιο παιδί αυτά τα Χριστούγεννα». 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.