Εμφάνιση APOKRIATIKO PARTI 3.JPG

Ο Φλεβάρης ξεφαντώνει αποκριάτικα στον Δήμο

  • Με καρναβαλικά χρώματα και τη διάθεση στο ζενίθ αποθέωσαν τα έθιμα των ημερών οι μικροί Δημότες με τους γονείς και τους φίλους τους!
  • Τα αποκριάτικά τους φορούν και ενήλικοι Δημότες την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ξεφαντώνουν στο πνεύμα των ημερών στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” στις 21:00

Διάπλατα χαμόγελα, το κέφι στο ζενίθ, μικροί και μεγάλοι να ξεφαντώνουν στους αποκριάτικους ρυθμούς και η αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” το περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 είχε φορέσει τα γιορτινά της καρναβαλικά χρώματα αποθεώνοντας τα έθιμα των ημερών.
Ο λόγος για το αποκριάτικο πάρτι του ΠΕ.Α.Π. που στέφθηκε με επιτυχία μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη και του προέδρου του ΠΕ.Α.Π. Γιώργου Καρύμπα.
Οι μικροί Δημότες με τους γονείς και τους φίλους τους, ταξίδεψαν με τους κλόουν που παρευρίσκονταν στη γιορτή με πρωτοβουλία του Δήμου και του ΠΕ.Α.Π., στους μαγικούς κόσμους της παραμυθοχώρας, έφτιαξαν και έπαιξαν με μπαλόνια, γεύτηκαν κομμάτια πεντανόστιμης πίτσας, δροσίστηκαν με εύγευστα αναψυκτικά και δροσερό νερό μετά από την ευγενική χορηγία της εταιρείας Βίκος και γέμισαν την αίθουσα με σερμπαντίνες και κομφετί. Το κέφι απαράμιλλο κέφι και δίχως τελειωμό, με την αύρα του να διαρκεί ακόμη στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”, κρατώντας τη ζεστή για να υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 το αποκριάτικο πάρτι ενηλίκων του Δήμου και του ΠΕ.Α.Π. Τα χορευτικά τμήματά του Νομικού Προσώπου θα ανεβάσουν για άλλη μια φορά το θερμόμετρο στα ύψη με προσκεκλημένη όλη την πόλη της Λυκόβρυσης – Πεύκης...

Φοράμε λοιπόν τα αποκριάτικά μας και γινόμαστε όλοι μία μεγάλη γιορτινή αγκαλιά αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” σε ρυθμούς latin, disco, αλλά και ελληνική χορευτική μουσική!
Εμφάνιση APOKRIATIKO PARTI 4.JPG

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.