Φωτογραφία της Τιτη Ντολαπτση.

Η ψυχολόγος Τίτη Ντολαπτσή κατάφερε κάτι ,που άλλοι προσπαθούν χρόνια και δεν το καταφέρνουν. 

Από την μία να μιλάει ο απλός κόσμος με τα καλύτερα λόγια λόγω της κοινωνικής προσφοράς αλλά και έργου που επιτελεί, και από την άλλη τους μύδρους κατά της από προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές της Β' Περιφέρειας Αθηνών όπου έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της  να είναι  υποψήφια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Σας προσκαλούμε για δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στο πολιτιστικό Κέντρο "Ηλέκτρα Αποστόλου"την Κυριακή 19 Μαρτίου από τις 10 πμ έως 18μμ.
Αυτό έγραφε η πρόσκληση του Τομέα Υγείας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β4 της ΝΔ στο Μαρούσι σε συνεργασία με την γενική κλινική Καλλιθέας "Ιάσιο Θεραπευτήριο" που διευθύνει το γαλάζιο στέλεχος κα Τίτη Ντολαπτσή.
Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι  για υποψήφιους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εν ενεργεία βουλευτές (κυρίως χαμηλών θέσεων στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στην Β Αθηνών.
Επειδή λοιπόν η "υποψήφια πολιτευτής " έκανε δωρεές με τρόφιμα , δωρεάν προληπτικές εξετάσεις αλλά μάζευε κοντά της από όλες τις πολιτικές παρατάξεις κόσμο,δημιούργησε αρνητικό κλίμα στα υψηλά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας όπου και απεφασίσθει η αναστολή της κομματικής ιδιότητας για έξι μήνες??//!!! ενώ ανά την Ελλάδα κυκλοφορούν υποψήφιοι με αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που ήδη έχει καταφέρει το προβεβλημένο στέλεχος και ψυχολόγος κα Τίτη Ντολαπτσή.Φωτογραφία της Poligeni Lamprini.
Στην απολογία που εκλυθεί στα κεντρικά του κόμματος υποστήριξε πως ποτέ δεν είπε δημόσια πως θα είναι υποψήφια ,αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία της να είναι υποψήφια στην Β Αθήνας.
Όμως εκτός απο την 6μηνη αναστολή ,της απαγορεύτηκε ακόμα και οποιαδήποτε συνδιοργάνωση με κομματικές οργανώσεις αντίστοιχων εκδηλώσεων,όπως η παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων.
Μάλλον στα κεντρικά είναι σίγουροι πως "Λεφτά Υπάρχουν" και δεν χρειάζεται ο κόσμος μια βοήθεια.
Φωτογραφία της Τιτη Ντολαπτση.
Μάλιστα η διευθύντρια της Γενικής Κλινικής της Καλλιθέας στην εσωκομματική μάχη βοήθησε τον κ Κυριάκο Μητσοτάκη ειδικά στο λεκανοπέδιο.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα ευχηθούμε να είναι στις Γαλάζιες λίστες η Διευθύντρια του "Ιάσιου Θεραπευτηρίου" γιατί ανθρώπους με μεράκι χρειάζεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.....
Φωτογραφία της Poligeni Lamprini.

Φωτογραφία του Δημήτρης Πανταζής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.