Εμφάνιση Afisa 22os laikos agonas dromou.JPG
Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ προσκαλούν στον 22ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και ώρα 11:00 στο Άλσος Μορέλλα (πάνω από το Δημαρχείο του Δήμου στην Πεύκη) την προσεχή Κυριακή 7 Μαΐου σε έναν αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης σημείωνει σχετικά: «Ο αθλητισμός είναι η συστηματική σωματική καλλιέργεια και δράση με τεράστιες ωφέλειες στην καθημερινότητά μας όπου μπορεί να κυριαρχούν μέσα στη δύσκολη συγκυρία και συναισθήματα άγχους, μονοτονίας αλλά και μοναξιάς. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από καθημερινή φυσική δραστηριότητα, καθώς με αυτό τον τρόπο αναπτύσσουν τη σωματική και τη ψυχική μας υγεία. Εκτός από τις σωματικές ωφέλειες, όπως η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η αποβολή των τοξινών και η καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, όσον αφορά το πνευματικό επίπεδο από τις βασικές έννοιες που διδασκόμαστε μέσω του αθλητισμού, είναι η βούληση, η αντοχή, η υπομονή, η επιμονή, η αγωνιστικότητα, η εργατικότητα και η κοινωνικότητα. Είναι σημαντικό, επίσης, ότι μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να αντιληφθούμε τη διαφορετικότητα, καλλιεργώντας στη μεγάλη μας οικογένεια τη μεγάλη αξία του αλληλοσεβασμού που πρεσβεύουμε. Σας περιμένουμε όλους στο Άλσος Μορέλλα στις 7 Μαΐου».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης επισημαίνει: «Τρέχουμε για καλό σκοπό… για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας, στη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη,για την προώθηση των ευγενών χαρακτηριστικών της άμιλλας, ξεπροβοδίζοντας σιγά - σιγά όλοι μαζί την άνοιξη. Σας προσκαλούμε όλους στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού στον Δήμο μας!».
Ειδικότερα:
22ος Λαϊκός ΑγΤην Κυριακή 7 Μαΐου τρέχουμε για καλό σκοπό!
22ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στις 11:00 στο Άλσος Μορέλλα
ώνας Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος για τις κατηγορίες:

1. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1000μ. για ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣΕΣ το 2005, 2006 και 2007
2. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1000μ. για ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ το 2005, 2006 και 2007
3. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2000μ.για ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣΕΣ το 2002, 2003 & 2004
4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2000μ.για ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ & ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ το 2002, 2003 & 2004.
5. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3000μ.για ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣΕΣ το 2001 και μεγαλύτερες.
6. ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3000μ.για ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ το 2001 και μεγαλύτεροι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εκκίνηση θα είναι κοινή, αλλά θα ισχύει ξεχωριστή βαθμολογία και κατάταξη για ατομική και ομαδική βαθμολογία.

Διευκρινίζεται ότι στον αγώνα εκτός από τους μαθητές-τριες και τους αθλητές-τριες μπορούν να συμμετάσχουν και ανεξάρτητοι. Στους τρεις πρώτους μαθητές-τριες και αθλητές-τριες της ατομικής κατάταξης και στα τρία πρώτα σχολεία και Σωματεία της ομαδικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα (πρώτοι) και διπλώματα στους δεύτερους-τρίτους. Για το ομαδικό για όλες τις κατηγορίες των αγώνων βαθμολογούνται οι 4 καλύτεροι μαθητές-τριες και οι 4 καλύτεροι αθλητές-τριες κατά τον τερματισμό του αγώνα από κάθε σχολείο ή Σωματείο και αποτελούν τη βαθμολογούμενη ομάδα.
Επαμειβόμενο έπαθλο:
- Θ’ απονεμηθεί στο σχολείο ή σωματείο σε μια από τις κατηγορίες των αγώνων που θα τερματίσουν οι περισσότεροι δρομείς.
- Στους αγώνες θα ισχύσουν οι Κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2005-2006 και οι μετέπειτα τροποποιήσεις του.
- Σε όλους που θα τερματίσουν θα τους απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα. 
- Όλοι οι αθλητές-τριες πρέπει να φοράνε τη στολή του Σωματείου τους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.