Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και Οργανισμών με θέμα την επίσπευση των εργασιών του Τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: από την  ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.  ο επιβλέπων μηχανικός του έργου  κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Διευθυντής του έργου κ. Χρήστος Βαλσαμάκης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Γιάννης Καρακίτσιος. Από την ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ, ο εργοταξιάρχης του έργου κ. Κωνσταντίνος Λιανός. Από τον ΟΑΣΑ ο Διευθυντής κ. Δ. Αποστολίδης και οι Συγκοινωνιολόγοι κ.κ. Μπέτυ Αρμένη και Μ. Μιχάλη. Ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, ιδιαίτερα εν όψει της θερινής περιόδου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπλαση της Εθνικής Αντιστάσεως και εξετάστηκε η δυνατότητα να επιτραπεί η είσοδος οχημάτων από δεξιά στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Καραολή Δημητρίου, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.