Εμφάνιση H KATARA TWN LAVDAKIDWN 1.JPG
«Εξαιρετικές παραστάσεις γεμάτες με το ταλέντο, το πάθος και την αγάπη των μελών του Θεατρικού μας Εργαστηρίου που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια», τόνισε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Εμφάνιση H KATARA TWN LAVDAKIDWN 5.jpg
Μετά το εξαιρετικό τριήμερο Φεστιβάλ Πολιτισμού πρόσφατα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, αυτή τη φορά η Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ παρουσίασε τον καλύτερό της εαυτό και απογείωσε το κοινό του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε μία μοναδική θεατρική βραδιά.
 Εμφάνιση H KATARA TWN LAVDAKIDWN 7.jpg
Τα έργα που παρακολούθησε το φιλότεχνο κοινό είναι: Η “Κατάρα των Λαβδακιδών” με αποσπάσματα: «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, «Οιδίπους Τύραννος», «Αντιγόνη», «Οιδίπους επί Κολωνώ» του Σοφοκλή, και «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, αλλά και “Θεατρικά Μονόπρακτα” των Τ. Ούλιαμς και Α. Τσέχωφ.
Πολλά συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσο Μαυρίδη, τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ Χρήστο Φωτίδη και το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΠΕΑΠ Νικόλαο Μίχα, αλλά και στους καθηγητές Μαρία Χριστοδούλου, Ντέπη Σακελλαρίου, Ηρακλή Τσουκλείδη και Σταύρο Ψυλλάκη.
«Εξαιρετικές παραστάσεις γεμάτες με το ταλέντο, το πάθος και την αγάπη των μελών του Θεατρικού μας Εργαστηρίου που αξίζουν πολλά μπράβο από καρδιάς», τόνισε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Εμφάνιση H KATARA TWN LAVDAKIDWN 6.jpg
Εμφάνιση H KATARA TWN LAVDAKIDWN 2.jpg

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.