Άδωνις: Ο Βούτσης ντρόπιασε το κοινοβούλιο απελευθερώνοντας τον Ρουβίκωνα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «ιστορικό λάθος» την απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στη Βουλή 

Την απόφαση του Νίκου Βούτση να διατάξει την απελευθέρωση των μελών της οργάνωσης Ρουβικώνας που εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου την εβδομάδα που πέρασε σχολίασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και χαρακτήρισε «τεράστιο ιστορικό λάθος του Προέδρου της Βουλής που θα σημαδεύσει τη θητεία του».

Δήλωσε επίσης ότι είναι παντελώς αδιανόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε να μεταφέρει μέλη του Ρουβικώνα και να τους επιστρέψει στη Βουλή. «Θα αρνιόμουν τέτοια εξευτελιστική εντολή αν ήμουν στη θέση τους», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού στον Guardian πως μπορεί να τον αποκαλούν ψεύτη αλλά δεν μπορούν να τον πουν κλέφτη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι είναι προφανές πως ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης.

Ως παράδειγμα μάλιστα ανέφερε ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές, πήρε την ψήφο της ΝΔ για το τρίτο Μνημόνιο και μετά πήγε τη χώρα στις κάλπες.

«Αν είναι και κλέφτης ο κ. Τσίπρας μένει να αποδειχθεί. Θα το δούμε όταν ερευνήσουμε τις αποφάσεις του στο μέλλον, όταν έρθουμε στην εξουσία και θα τα ψάξουμε όλα», πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.