Αποτέλεσμα εικόνας για λυκοβρυση πευκη 2020
 Η Δημοτική Κίνηση  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020 με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς 2017-18 εύχεται σε όλους τους μαθητές της πόλης μας Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
                   Ιδιαίτερα εύχεται όλοι οι μαθητές μας να έχουν υγεία δύναμη και δημιουργικότητα στο νέο δρόμο της μάθησης που ανοίγεται για μια ακόμη χρονιά, που πρέπει με αισιοδοξία και πίστη στους στόχους τους να τον διανύσουν με επιτυχία και σίγουρη προοπτική. Στον αγώνα αυτόν θα έχουν αρωγούς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους οι οποίοι  με κάθε καλή διάθεση τους περιμένουν στο γνώριμο και φιλικό σχολικό περιβάλλον, έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για το αγαθό της μάθησης.
                    <Τα καλά κόποις και μόχθοις κτώνται>!  Με αυτό το σύνθημα ας αρχίσει και φέτος η νέα αφετηρία της σχολικής προσπάθειας, με τη διαβεβαίωση πως όλοι εμείς θα παρακολουθούμε τη πρόοδό τους προσφέροντας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, ό,τι είναι δυνατόν μαζί με τους γονείς των μαθητών οι οποίοι πράγματι μοχθούν και κοπιάζουν για το σκοπό αυτό.
                    Ιδιαίτερα η Κίνησή μας εύχεται δύναμη και κουράγια σε όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου οι οποίοι θα δώσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς τη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ευχόμαστε από καρδιάς να τους καμαρώσουμε νέους φοιτητές την επόμενη χρονιά.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.