Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες στο έργο Ανάπλασης στο Κλειστό Γήπεδο  Καλαθοσφαίρισης Πεύκης, μετά από προσωρινή διακοπή τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου 2017. Η διακοπή εργασιών πραγματοποιήθηκε από τον εργολάβο, λόγω διαδικαστικών θεμάτων πληρωμής τιμολογίων από την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδοτεί το έργο. Η μικρή αυτή καθυστέρηση, προέκυψε εν μέσω θέρους, ως αποτέλεσμα και των καλοκαιρινών αδειών του διοικητικού προσωπικού της Περιφέρειας. Σήμερα, η σχετική πληρωμή έχει δρομολογηθεί ήδη από την Περιφέρεια Αττικής και επομένως το έργο θα είναι άμεσα παραδοτέο καθώς στην πλειονότητά του είναι ήδη ολοκληρωμένο.

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 30 Αυγούστου 2017 υπήρξε επίσημη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων για την προσωρινή διακοπή των εργασιών. Συνεπώς, οποιαδήποτε άλλη δημόσια ανακοίνωση αιρετού που παρέστη στο δημοτικό συμβούλιο και δεν λαμβάνει υπόψη της την ενημέρωση που δόθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του, εξυπηρετεί μόνο λόγους μικροπολιτικής.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και τα Νομικά του Πρόσωπα ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ βρίσκονται πάντα στη διάθεση των Συλλόγων, Φορέων, Δημοτών και Κατοίκων της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.