Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα αντιμετωπίζουν την οικοδέσποινα Φινλανδία (20:00, ΕΡΤ1) και καλούνται να ξεκινήσουν την ολική αντεπίθεση της για να συνεχίσει την πορεία της η Εθνική στο Eurobasket.
Στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurobasket καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της οικοδέσποινας και εντυπωσιακής μέχρι τώρα Φινλανδίας, για να διπλασιάσει τις νίκες της και να μην πάει με το «πιστόλι στον κρόταφο» στην τελευταία αγωνιστική.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής έχουν αλλάξει την ψυχολογία τους μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Γαλλία και Σλοβενία και ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του.
Η πρόκριση είναι το μόνο πράγμα που σκέφτονται οι διεθνείς και ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την... άμυνα.
Από την πλευρά τους οι Φινλανδοί αποτελούν την έκπληξη του ομίλου μέχρι σήμερα, με τον Μάρκανεν να έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.
Ο νεαρός άσος των Μπουλς απολαμβάνει τον ρόλο και την θέση που έχει βρεθεί και δεν διστάζει να μιλήσει για όλα.
Αγωνιστικά ο Τζαμάρ Ουίλσον και ο Μίκο Κοϊβίστο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Πολωνία και δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελλάδα.
Το σημερινό ματς είναι μια καλή ευκαιρία να βρουν τον καλό τους εαυτό οι διεθνείς, αλλά δεν είναι παιχνίδι «ζωής και θανάτου». Αυτό που χαρακτηρίζεται ως τέτοιο είναι εκείνο κόντρα στην Πολωνία που η νίκη μας εξασφαλίζει την 4η θέση του ομίλου.
Α' ΟΜΙΛΟΣ
Σλοβενία 8 (4 αγωνες)
Γαλλία 7 (4 αγωνες)
Φινλανδία 5 (3 αγωνες)
Πολωνία 5 (4 αγωνες)
Ελλάδα 4 (3 αγωνες)
Ισλανδία 4 (4 αγωνες)

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.