Μπορεί ο νυν πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου να έχει αυτή τη στιγμή αυτοδυναμία, πλην όμως οι επικείμενες εκλογές στις 2, 3 και 4, Δεκεμβρίου δεν θα είναι περίπατος στη λιακάδα, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα επιμελητηριακά πράγματα.

Άλλωστε, ο κ. Χατζηθεοδοσίου φιλοδοξούσε να είναι ο μοναδικός υποψήφιος, πλην όμως ανέκυψαν άλλες επτά υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολυδιάσπαση δυνάμεων. Την ίδια ώρα, εναντίον του βάλλει και ο πρώην πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Ρεκλείτης, ο οποίος έχει υποβάλλει ένσταση εναντίον του συνδυασμού του κ. Χατζηθεοδοσίου, επειδή ονομάζεται «Το Επιμελητήριο μας», επικαλούμενος το ότι η νομοθεσία δεν επιτρέπει τη χρήση αυτής της λέξης στα ονόματα συνδυασμών. 


Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος που προέρχεται από τις τάξεις της ΝΔ Νίκος Λεβετσοβίτης δημιουργεί πρόσθετη πίεση στον νυν πρόεδρο, ενώ έχει και τη συντεταγμένη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φιλοδοξεί να καταγάγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις εκλογές των επιμελητηρίων ανά την Ελλάδα με αποτέλεσμα η αυτοδυναμία να θεωρείται αυτή τη φορά δύσκολος στόχος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.