IMG_6093

Ραγδαίες εξελίξεις ενόψει των Εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά τις πρώτες μέρες του προσεχή Δεκέμβρη.

Με διπλή αφορμή, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να παρέμβει Εισαγγελέας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, τόσο για το θέμα της εκλογικής διαδικασίας όσο και για μεγάλο σκάνδαλο που αναμένεται να σκάσει τις επόμενες ώρες!

Όπως σας ανέφερε το Piraeuspress.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, η αρμόδια Επιτροπή Εκλογών του ΕΕΠ, αποφάσισε να στηθούν μόνο δυο κάλπες, σε ολόκληρη την εκλογική περιφέρεια, η οποία περιλαμβάνει από τον Πειραιά και τη Δυτική Αττική έως κομμάτια της Ανατολικής Αττικής, τα Νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα!

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύμφωνα με τον Κανονισμό, ορίζεται 5μελής επιτροπή εκλογών, η οποία απαρτίζεται από τους:

-Πρόεδρο Δικηγόρο, τον οποίο ορίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

-Τον Διευθυντή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

-Δυο υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης

–Ένα μέλος από τα 15.000 μέλη του ΕΕΠ που ορίζεται με απόφαση ΔΣ (!)

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Πάμε να δούμε τώρα ποιο ”τυχαίο” μέλος του ΕΕΠ ορίστηκε ως 5ο μέλος της εκλογικής επιτροπής;

Ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος, ο αδερφός του οποίου είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μαρκουλιδάκη!

Ο οποίος υποψήφιος Πρόεδρος κ. Μαρκουλιδάκης ”υποτίθεται” ότι κατέθεσε έγγραφο αίτημα ζητώντας να στηθούν περισσότερες από δυο κάλπες… το οποίο αίτημα ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος καταψήφισε! (για γέλια και για κλάματα)

Όμως αυτό είναι κυρίως ένα ηθικό ζήτημα, που χαρακτηρίζει εκείνους που το σκέφτηκαν και το έκαναν πράξη, με πιθανό στόχο να ελέγξουν όσο μπορούν την εκλογική διαδικασία.

Πάμε τώρα λίγο πιο βαθιά στην ιστορία… και στο σκάνδαλο που αναμένεται να σκάσει και να προκαλέσει τσουνάμι εξελίξεων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Piraeuspress.gr.



Ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος, είχε και άλλη σχέση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (όπως και άλλοι υποψήφιοι που θα αναφερθούν σε νέο ρεπορτάζ) και μάλιστα είχε εργαστεί στην Εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΠ!

Για την ακρίβεια – ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος, το 5ο μέλος της Εκλογικής Επιτροπής –  συμμετείχε και στην εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΠ, στην οποία Πρόεδρος είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΕΠ Γιώργος Μπενέτος και μέλος ο κ. Μαρκουλιδάκης (ένας εκ των υποψηφίων Προέδρων στο ψηφοδέλτιο του οποίου μετέχει ο κ. Γιάννης Αναστασάκος, αδερφός του Παναγιώτη Αναστασάκου)!

Δηλαδή, η απερχόμενη Διοίκηση του ΕΕΠ, στην οποία μετείχε φυσικά τόσο ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Μπενέτος όσο και ο Επικεφαλής ενός εκ των τριών συνδυασμών για τις προσεχείς εκλογές κ. Μαρκουλιδάκης, φαίνεται πως τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες και τα προσόντα των αδερφών Αναστασάκων!

Και για την καλή τους δουλειά προφανώς επιβράβευσαν τον έναν με μια θέση στο ψηφοδέλτιο και τον άλλον ορίζοντάς τον ως μέλος της εκλογικής επιτροπής.

Μα θα πει κάποιος ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε όλη αυτή την υπόθεση. Φυσικά και δεν υπάρχει, πέραν του γεγονότος ότι έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερα στενή σχέση μεταξύ των εμπλεκομένων είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι μεμπτό.

Το μόνο που μας προξενεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι από 15.000 μέλη του ΕΕΠ, προφανώς μόνο ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος είναι καλός και στα οικονομικά και στα εκλογικά, για αυτό και επελέγη από την απερχόμενη διοίκηση ως μέλος της επιτροπής εκλογών και ως εκκαθαριστής της αναπτυξιακής.

Όπως αξιοσημείωτος και αξιοπερίεργος είναι και ο ζήλος με τον οποίο αγωνίζεται εντέλει για αυτές τις εκλογές (όπως διαβάσαμε σε πειραϊκό ενημερωτικό site), ο απερχόμενος και επί 15 έτη Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γιώργος Μπενέτος, ο οποίος μάλιστα μαθαίνουμε ότι σύντομα βγαίνει στη σύνταξη!

ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Αν όμως (υπόθεση κάνουμε), αν… θεωρήσουμε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα ταμεία της Αναπτυξιακής Εταιρίας με τον έλεγχο της οποίας  ασχολήθηκε και ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος (σαφώς και η απερχόμενη διοίκηση), τότε δε θα περιπλέκονταν κάπως τα πράγματα;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ

Σε λίγες ώρες, το Piraeuspress.gr θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει σεισμό στον ευρύτερο Πειραιά, τα Νησιά και τη Δυτική Αττική, σχετικά με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Και μάλιστα, το θέμα έχει περιέλθει ήδη σε γνώση της Δικαιοσύνης.

Για αυτό μείνετε συντονισμένοι όλοι. Ο χρόνος είναι χρήμα άλλωστε! Και αυτό το γνωρίζει η απερχόμενη διοίκηση του ΕΕΠ καλύτερα από τον καθένα!!!
ΠΗΓΗ: 24WRO.COM.GR

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.