Με θέμα την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεων όλων των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο 2017 – 2018, συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαγκαδά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι του Δήμου Λαγκαδά, καθώς και εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και του Δασαρχείου Λαγκαδά.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης αφού ευχαρίστησε όλους για τον άρτιο συντονισμό κατά την περσινή εξαιρετικά έντονη κακοκαιρία που έπληξε το σύνολο του Δήμου μας, ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και τη συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων της περιοχής μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.


Στη συνέχεια, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι του Δήμου Λαγκαδά αναφέρθηκαν στη λήψη προληπτικών μέτρων που βρίσκονται σε εξέλιξη και στις εργασίες προετοιμασίας των δημοτικών οχημάτων, των δασικών και αγροτικών δρόμων, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.