Ευχαριστώ από καρδιάς του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη στην θερμή ανταπόκριση της Ελληνοαγγλικής Αγωγής


Με θέρμη και εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συναισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς που διακατέχουν τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειες των παιδιών που φοιτούν στην Ελληνοαγγλική Αγωγή, ανταποκρίθηκε σύσσωμη η εκπαιδευτική δομή στο κάλεσμα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ως αρωγή στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής (Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλείας).
Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης απευθύνουν θερμό ευχαριστώ για την πρωτοβουλία στον ιδιοκτήτη και διευθυντή της Ελληνοαγγλικής Αγωγής Χρήστο Κακαδιάρη, στους μαθητές και τις οικογένειές τους αλλά και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Η ευγενική συνεισφορά της Ελληνοαγγλικής Αγωγής είναι χαρακτηριστική των Αρχών που διέπουν το σχολείο. Η ενέργεια αυτή εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα συλλογικότητας και προσφοράς στον συνάνθρωπο, που οφείλουν να διακρίνουν τα ενήλικα μέλη της κοινωνίας μας και αποτελούν τον καλύτερο παραδειγματισμό για την ανάπτυξη των παιδιών μας και την κοινωνία που θα κληθούν στο άμεσο μέλλον ως ενήλικες πλέον να συγκροτήσουν με τη σειρά τους. Ευχαριστώ από καρδιάς για την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζετε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και των ανάγκες των κατοίκων τους”, σημείωσε τέλος ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.