Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί έχουν τραυματιστεί όταν αμαξοστοιχία του αμερικανικού Οργανισμού Σιδηροδρόμων έφυγε από τις ράγες και έπεσε από γέφυρα σε διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον σήμερα το πρωί. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, 77 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες από διαφορετικές πηγές κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς. 
JUST IN: An Amtrak train car derailed and is dangling on to Interstate 5 in Pierce County, Washington, according to the Washington state Department of Transportation's Twitter account http://cnn.it/2AUb0pW  pic.twitter.com/9hyC7mdMNC
What we know about the Amtrak passenger train derailment in Washington state

- At least one train car is dangling over I-5

- Sheriff: Multiple cars struck by train, no known motorist fatalities at this time

- Witness: ”It was pretty horrific-looking"http://cnn.it/2AUb0pW pic.twitter.com/laRRgs8qgZ
Μέρος της αμαξοστοιχίας έπεσε στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο περίπου στις 07:30 (τοπική ώρα) - 17:30 (ώρα Ελλάδας). Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο από το Σιάτλ στο Πόρτλαντ.
Με ανάρτηση του στο twitter ο σερίφης τόνισε ότι αρκετοί από τους οδηγούς των αυτοκινήτων όπου ταξίδευαν στον αυτοκινητόδρομο τραυματίστηκαν, αλλά δεν σκοτώθηκαν όταν το τρένο έπεσε από την γέφυρα.
Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός έκανε λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς, μέχρι στιγμής.
Εκτροχιάστηκε τραίνο της Amtrak σε γέφυρα στην Ουάσινγκτον, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών επιβατών αλλά και τον θάνατο κάποιων άλλων σύμφωνα με τοπικά Μέσα.
Το τραίνο έχει εκτροχιαστεί στο Ντιπόν της επαρχίας Πιρς. Στο σημείο έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα αλλά και ελικόπτερο με διασώστες για άμεση διακομιδή στο νοσοκομείο των πιο σοβαρών περιπτώσεων.
Ο εκτροχιασμός του τραίνου συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα βαγόνια που έπεσαν από τη γέφυρα έχουν κλείσει και τον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται από κάτω, σύμφωνα με τις αρχές.

 Train derails onto I-5 in Washington. Being treated as "mass casualty" incident but no confirmed deaths or injuries https://twitter.com/CayleThompson/status/942791189782319105 

All SB lanes of I-5 blocked near Mounts Road in Pierce County due to derailed train car. Avoid area!


The train has derailed. Emergency crews are on the scene. Massive damage. People are hurt.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.