Αποτέλεσμα εικόνας για OIKONOMOY FVTHLAS

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής, Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας, σε απάντηση της χθεσινής συνέντευξης του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η κατάσταση στην υγεία “τον Γενάρη του 2017 είναι απείρως καλύτερη σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2015” σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη, αποδεικνύοντας έτσι πως έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. 
 
Αν ο κ. Πολάκης είχε επισκεφθεί για παράδειγμα το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας θα είχε διαπιστώσει το ακριβώς αντίθετο. Η κατάσταση που επικρατεί στις Παθολογικές Κλινικές του Νοσοκομείου είναι απελπιστική παρά τις τεράστιες προσπάθειες των εργαζομένων. Κτιριακές εγκαταστάσεις υπό κατάρρευση, απαρχαιωμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, ακατάλληλα δωμάτια και ανύπαρκτοι βοηθητικοί χώροι είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι ασθενείς και προσωπικό. Προβλήματα που διαπίστωσε και το κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε το νοσοκομείο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι 30 νοσηλευόμενοι και οι συνοδοί τους μοιράζονται 2 τουαλέτες.
 
Ό,τι και να ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια: Η υποβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας φέρει την υπογραφή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.