Συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Πειραιά και φορέων της πόλης πραγματοποιήθηκε χθες, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου  Πειραιά, με θέμα τη διοργάνωση του θεσμού «Ημέρες Θάλασσας 2018»,  με την παρουσία του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου  Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρου Κόκκαλη και της Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου.
Κατά τη χθεσινή πρώτη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης,  διατύπωσαν τις σκέψεις τους, έκαναν προτάσεις και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, για το πώς θα εορταστούν καλύτερα οι «Ημέρες Θάλασσας 2018» στην πόλη μας, ενώ μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου θα καταθέσουν και  τις τελικές τους προτάσεις. Οι Ημέρες Θάλασσας θα διεξαχθούν φέτος από τις 2 έως τις 10 Ιουνίου 2018.
Ο κ. Κόκκαλης, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης για την ανταπόκρισή τους, τονίζοντας ότι οι «Ημέρες Θάλασσας»,  δίνουν τη δυνατότητα στους φορείς να αναδείξουν τις δεξιότητες τους καθώς και να αναπτύσσουν δεσμούς  συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον  Δήμο Πειραιά.
Επίσης ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι  από την επόμενη χρονιά οι «Ημέρες Θάλασσας» θα ενταχθούν στην Ο.Χ.Ε.
Ειδική αναφορά έκανε και στα «Ποσειδώνια» και στην προσπάθεια σύνδεσης με τα «Ποσειδώνια»,  που φέτος θα εορταστούν τις ίδιες ημερομηνίες με τις «Ημέρες Θάλασσας». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις των «Ημερών Θάλασσας 2018» σημειώνοντας ότι: «Ορισμένα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν κερδίσει τις καρδιές των Πειραιωτών».
Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι o Δήμος Πειραιά,  κατάφερε να ενώσει φορείς, να συνεργαστούν άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και να διοργανώσουν εκδηλώσεις. Σημείωσε δε, ότι στόχος είναι η διοργάνωση κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη, επισημαίνοντας πως μέσω της καλής συνεργασίας,  το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας, μπορεί να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο μέσα από τις ιδέες και τις προτάσεις των φορέων. «Έχουμε δει ότι όταν υπάρχει συνεργασία και καλή διάθεση, μόνο καλά αποτελέσματα βγαίνουν», τόνισε η κα Αντωνάκου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.