Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την εισβολή στο κτίριο της «Ελληνοαμερικανικής Ένωσης» μελών του Ρουβίκωνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντί ο κ. Τόσκας να μετρά με τη μεζούρα τον αριθμό των διαδηλωτών, θα ήταν πιο χρήσιμο να ασχοληθεί με το Ρουβίκωνα και τους διάφορους γνωστούς - αγνώστους οι οποίοι δρουν απολύτως ανεξέλεγκτα».
 
Πλήρης Δήλωση

«H σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση έρχεται να προστεθεί σε σειρά δεκάδων ανάλογων περιστατικών, που πλήττουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας. Ούτε σήμερα υπήρξε καμία σύλληψη, επιβεβαιώνοντας έτσι, για άλλη μία φορά, ότι η συγκεκριμένη ομάδα κάνει ό,τι θέλει έχοντας εξασφαλίσει την ανοχή της Κυβέρνησης. 

Αντί ο κ. Τόσκας να μετρά με τη μεζούρα τον αριθμό των διαδηλωτών, θα ήταν πιο χρήσιμο να ασχοληθεί με το Ρουβίκωνα και τους διάφορους γνωστούς - αγνώστους οι οποίοι δρουν απολύτως ανεξέλεγκτα. Ο καθένας βέβαια έχει και τις προτεραιότητές του…»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.