Αίσθηση προκαλεί το οξύτατο, επιθετικό ύφος του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.


O γιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, "ξαναχτυπά" μέσω instagram. Σε ανάρτησή του πριν από λίγη ώρα στρέφεται εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,  μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του. Αίσθηση προκαλεί το οξύτατο, επιθετικό ύφος του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηρίζει "υποκριτικό κι ανεύθυνο" να επιρρίπτονται ευθύνες για τα δεινά του ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο που επενδύει εκατομμύρια, κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΝΔ ότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν έξειξε το ίδιο θάρρος και σθένος σε ανάλογες περιπτώσεις, ενώ φτάνει στο σημείο να κάνει λόγο για "σχέσεις με μεγαλοπαράγοντα". Στο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη εικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κασκόλ του Ολυμπιακού.Ο Γιώργος Σαββίδης μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Κ. Μητσοτάκη είναι πολύ εύκολο, αλλά συνάμα υποκριτικό κι ανεύθυνο να επιρρίπτετε ευθύνες για τα δεινά του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στον χώρο του αθλητισμού. Στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε την κάθαρση και έκανε τόσες κινήσεις για αυτό.

Την τελευταία πενταετία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά εκεί δεν σας είδα να τα αντιμετωπίζετε με το ίδιο θάρρος και σθένος. Μήπως ανασταλτικός παράγοντας είναι οι ιδιαίτερες και συγγενικές σχέσεις που έχετε με μεγαλοπαράγοντα;

Θα ήταν πολύ ωραία στο παραμύθι να φταίει η οικογένεια μου για όλα… Ξέρω ότι σας βολεύει, αλλά πιστέψτε με ο κόσμος και γενικά ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει καταλάβει τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται.

Υ.Γ. Σας παρακαλώ να μου επισημάνετε τις όποιες αντιδράσεις-ανακοινώσεις σας στα περιστατικά που απεικονίζονται στη φώτο.

Υ.Γ.2 Παρατηρώ στην Ελλάδα λύθηκαν όλα τα προβλήματα ως διά μαγείας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η οικογένεια μου!

Υ.Γ.3 Άκουσα κάτι για “μισές” συγνώμες… Ντροπή σας να καπηλεύεστε και αυτό!

Υ.Γ.4 Είμαστε Πόντιοι και όχι ξένοι. Είμαστε Έλληνες και όχι φιλοξενούμενοι. Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίζεστε;».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.