Αποτέλεσμα εικόνας για Πολάκης κατά Μητροπολίτη Κηφισίας: Ο ντόπιος Ταλιμπάν σχεδόν αφόρισε τον Χόκινγκ

Βολές εναντίον του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κυρίλλου, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης , με αφορμή τις δηλώσεις του σε εγκύκλιο προς τους πιστούς με αφορμή το Πάσχα, αναφορικά με τον αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ, που πέθανε στις 14 Μαρτίου.
«Κάποιοι ιερωμένοι έχουν ξεφύγει σε βαθύ σκοταδισμό!!!!.Ο μητροπολίτης Κηφισιάς κλπ σχεδόν αφόρισε τον Χόκινγκ γιατί δεν ανακάλυψε τον Θεό στην επιστήμη του», σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 
«ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
Υ.Γ. Δεν είδα κανέναν της "αριστείας" να διαμαρτύρεται για προσβολή της επιστήμης και του ορθού λόγου, ούτε κάποια από τις γνώστες γραφίδες των νεοφιλελευθέρων σάιτ να εξαπολύουν μύδρους εναντίον του-ντόπιου- Ταλιμπάν..... Γιατί άραγε????», γράφει ο κ. Πολάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, στο μήνυμά του για το Πάσχα, ανέφερε μεταξύ άλλων, για τον Στίβεν Χόκινγκ: «Έσβησε κι αυτός όπως τόσοι άλλοι. Θαμπωμένος από τα επιστημονικά του επιτεύγματα, γεμάτος έπαρση και αλαζονεία ισχυριζόταν ότι δεν χρειάστηκε το χέρι του Θεού, για να δημιουργήσει το σύμπαν, αλλά έγινε μόνο με την δύναμη των νόμων της φύσης».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.