Ενώπιον του ανακριτή θα εμφανιστούν η 19χρονη και η μητέρα της προκειμένου να απολογηθούν για το θάνατο του βρέφους που εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.
Σε βάρος των δυο γυναικών, που συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.
«Εγώ δεν ήθελα να το σκοτώσω, έβαλα το κορδόνι γύρω από το λαιμό του μωρού για να σταματήσει να κλαίει. Η πόρτα του μπάνιου ήταν μισάνοιχτη. Το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει και ζήτησα από τη μάνα μου να μου φέρει χαρτοπετσέτες για να του βάλω στο στόμα και να σκουπίσω τα αίματα...», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την προανάκριση από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. η 19χρονη που συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.
Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πατέρας του παιδιού είναι ένας νεαρός τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook, είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί του λίγες φορές και μετά εξαφανίστηκε. «Άργησα να καταλάβω ότι ήμουν έγκυος και έφτασα σχεδόν επτά μηνών. Τότε δεν μπορούσα να το κρύψω άλλο και το κατάλαβε η μητέρα μου», κατέθεσε ακόμα η 19χρονη! Η 52χρονη μητέρα της αρνείται ότι τη βοήθησε στον τοκετό, παραδέχεται ωστόσο ότι ήταν εκείνη που άφησε το άψυχο σώμα του μωρού στον κάδο των σκουπιδιών.