Την περασμένη Κυριακή 13 Μαϊου 2018 διενεργήθηκαν σε όλη την Ελλάδα οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ για την ανάδειξη νέων προέδρων των τοπικών και νομαρχιακών οργάνων και αντιπροσώπων.

 Ως νεοεκλεγείσα πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο (Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης) της Ν.Δ του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης ,θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου  να ευχαριστήσω προσωπικά όλες και όλους τις νεοδημοκράτισσες  και τους νεοδημοκράτες, που με την ψήφο τους με τίμησαν και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για την στελέχωση των νέων οργάνων της Ν.Δ.

 Σήμερα αλλάζουμε σελίδα ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι να διαμορφώσουμε από κοινού το όραμα και την στρατηγική της μεγάλης παράταξης,  αλλάζοντας τα δεδομένα και δίνοντας ουσιαστικές λύσεις σε θέματα και προβλήματα της  τοπικής μας κοινωνίας. Θα δώσουμε δυναμικά το παρόν με ουσιαστικές και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις και δημιουργώντας εποικοδομητικές συνεργασίες με όλους τους κοινωνικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων, συμβάλλοντας στην ευρύτερη ανάπτυξη και την προώθηση του πολιτισμού στον ενιαίο δήμο μας.

 Θέλουμε να είμαστε καινοτόμοι και πρωτοπόροι με ιδέες και πράξεις ουσίας, ώστε να στηρίξουμε υποψήφιους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους με όραμα, ήθος και αξία οι οποίοι θα έχουν την ικανότητα να συνεργαστούν μαζί μας για την επίλυση των θεμάτων της τοπικής κοινωνίας μας και να δώσουν νέα πνοή στην κεντρική πολιτική σκηνή για την διαμόρφωση μιας Ελλάδας που θα αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

 Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τις αρχές της Ν.Δ , να εργαστούμε με ζήλο για να γίνει κτήμα όλων η καθαρότητα και ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Ν.Δ, ώστε η Ν.Δ με τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές που θα αναλάβει τα ινία της διακυβέρνησης της χώρας μας να την βγάλει από το τέλμα της αναξιοπιστίας, του ψεύδους και της ανυποληψίας και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη, για να ξαναπάρει η Ελλάδα μας την θέση που της ανήκει στο διεθνές στερέωμα.

 Ο πολιτσιμός θα διέπει κάθε ενέργεια μας ακόμα και με τους ιδεολογικούς και πολιτικούς αντιπάλους μας, χωρίς λαϊκισμούς,ιδεολογικά μορφώματα και διχαστικά μηνύματα ώστε να αποδείξουμε στην πράξη ότι αγωνιζόμαστε για την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των Ελλήνων ασχέτως κομματικών τοποθετήσεων. 

 Εύχομαι καλή θητεία σε όλη την νέα ομάδα Διοίκησης της ΔΗΜ.Τ.Ο και όλοι μαζί ενωμένοι θα αλλάξουμε τα δεδομένα ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι. 

 Σας περιμένω όλες και όλους κοντά μας για να διαμορφώσουμε την ΝΔ και την Ελλάδα που μας αξίζει.

Μεντεσίδου Δέσποινα

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.