Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες τοποθέτησης του ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό γήπεδο της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου καθώς και οι συμπληρωματικές εργασίες βελτίωσης του γηπέδου.
 Το νέο, τελευταίου τύπου, δρύινο δάπεδο συνολικής επιφανείας περίπου 700 τ.μ. που εγκαθίσταται, διαθέτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και η ελαστικότητά του θα απορροφά τους κραδασμούς, ώστε να  προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αθλητές και αθλήτριες από ενδεχόμενους τραυματισμούς. Με τη συνδρομή, επίσης, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος τοποθετήθηκαν δύο επιπλέον, σειρές κεντρικών προβολέων ώστε να επιλυθεί και το πρόβλημα  του φωτισμού. Παράλληλα, πέραν των τεχνικών εργασιών στο γήπεδο για υποδοχή αγώνων μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ πραγματοποιήθηκαν και τεχνικές εργασίες ώστε να φιλοξενεί και αγώνες ενόργανης γυμναστικής. Σύντομα, επίσης, θα τοποθετηθούν οι, τελευταίας τεχνολογίας, υδραυλικές μπασκέτες, το νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό ρολόι και θα γίνει η γραμμογράφηση του γηπέδου.
Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του  στο γήπεδο δήλωσε σχετικά : «Μέσα στο 2018, μετά το νέο ΚΕΠ και τη λειτουργία του παιδικού σταθμού “Κουκουτσέα”, με την αναμόρφωση του κλειστού γηπέδου στον Διόνυσο υλοποιούμε ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο υποδομής που όλοι οι δημότες της περιοχής περίμεναν, ιδιαίτερα τα παιδιά, οι αθλούμενοι και οι σύλλογοι. Ακόμα μία δέσμευση γίνεται πράξη. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του θα έχουμε, πραγματικά, ένα γήπεδο κόσμημα για όλο τον Δήμο, όπως ακριβώς έγινε με το κλειστό του Αγίου Στεφάνου. Στο πλαίσιο του ανθρώπινου και έξυπνου Δήμου που χτίζουμε, δίνουμε 4 χρόνια τώρα ιδιαίτερη βαρύτητα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υποδομές όπως, νέα σχολεία, νέοι παιδικοί σταθμοί, σύγχρονα γυμναστήρια και γήπεδα. Έργα που θα έχουν διάρκεια και καλύπτουν ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας, ώστε βήμα βήμα να βελτιώνεται διαρκώς η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων μας».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.