Αποτέλεσμα εικόνας για OSFP
Σε ένα πολύ μέτριο βράδυ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.
Ο ΟΣΦΠ σκόραρε στο 83' με τον Ποντένσε και έδωσε... ανάσα στον Ολυμπιακό, που έβλεπε την Μπέρνλι απόψε να χάνει τεράστιες ευκαιρίες. Η ομάδα του Πειραιά ήταν σε μέτριο βράδυ, ευτυχώς δεν το πλήρωσε και απλά είδε την Μπέρνλι να ισοφαρίζει στο 86' με τον Βίντρα για το τελικό 1-1. 
Οι ερυθρόλευκοι ήταν παθητικοί και υπέφεραν αμυντικά, απέναντι σε μια ομάδα που υπολειπόταν κατά πολύ σε ποιότητα. Αυτό ήταν που γλίτωσε τον Ολυμπιακό από μια πολύ άσχημη βραδιά, αφού οι παίκτες της Μπέρνλι ήταν άστοχοι παρότι εκτέλεσαν πολλές φορές από εξαιρετικές θέσεις και συνθήκες.
Η ουσία όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός, παρά την προβληματική εμφάνιση του, πήρε αυτό που ήθελε. Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και θα είναι αύριο μαζί με τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση.
ΜΠΕΡΝΛΙ (Σον Ντάις): Χίτον, Τέιλορ, Μι, Βόουκς, Μπαρνς (65' Βίντρα), Χέντρικ, Γουέστγουντ, Λένον (75' Κορκ), Μπάρντσλι, Λονγκ και Μακνίλ (75' Γουντ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης (88' Τοροσίδης), Ποντένσε (94' Σισέ), Γκερέρο (71' Χασάν).

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.