Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του ξύλινου δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό γήπεδο της δημοτικής ενότητας Διονύσου καθώς και οι συμπληρωματικές εργασίες βελτίωσης του γηπέδου.

Το νέο, δρύινο τελευταίου τύπου δάπεδο, συνολικής επιφανείας περίπου 700 τ.μ. που τοποθετήθηκε, διαθέτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και μεγάλη ελαστικότητα ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες να προπονούνται και να αγωνίζονται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.



Με τη συνδρομή, επίσης, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος τοποθετήθηκαν δύο ακόμη, σειρές κεντρικών προβολέων και πλέον ο βραδινός φωτισμός του γηπέδου είναι άπλετος. Παράλληλα, πέραν των τεχνικών εργασιών στο γήπεδο για υποδοχή αγώνων μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ πραγματοποιήθηκαν και τεχνικές παρεμβάσεις  ώστε να φιλοξενεί και αγώνες ενόργανης γυμναστικής.  Τοποθετήθηκαν, επίσης, υδραυλικές μπασκέτες τελευταίας τεχνολογίας, νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό ρολόι και έγινε διαγράμμιση και γραμμογράφηση του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, σημειώνει σχετικά:  

«Ακόμη ένα σημαντικό έργο υποδομής, ένα πραγματικό στολίδι, ολοκληρώθηκε μέσα στο 2018 στη δημοτική ενότητα Διονύσου, μετά το νέο ΚΕΠ και τη λειτουργία του παιδικού σταθμού “Κουκουτσέα”, ενώ στους επόμενους δύο μήνες τοποθετείται νέος χλοοτάπητας στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου. Η ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου Διονύσου και η τοποθέτηση  ξύλινου παρκέ με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, θα δώσει νέα ώθηση στον αθλητισμό της περιοχής όπως έγινε και με το κλειστό του Αγίου Στεφάνου. Προχωρούμε, στο πλαίσιο του ανθρώπινου και έξυπνου Δήμου που χτίζουμε, με έργα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υποδομές όπως, νέα σχολεία, νέοι παιδικοί σταθμοί, σύγχρονα γυμναστήρια και γήπεδα. Έργα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε παιδιού, κάθε οικογένειας, κάθε δημότη,  ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.