Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΚΟΙΠΑΠ την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης». Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν 130 εθελοντές αιμοδότες έναντι 95 που είχαν συμμετάσχει στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση, οι οποίοι προσέφεραν αίμα  για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος αλλά και του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τον ακμαίο εθελοντισμό στον Δήμο μας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μεγάλη παράδοση πίσω μας, καθώς στην Πεύκη φτιάχτηκε μια από τις πρώτες τράπεζες αίματος, αλλά βλέπω με μεγάλη χαρά ότι και οι επόμενες γενιές παίρνουν τη σκυτάλη και κάθε φορά στις αιμοδοσίες σπάμε το ρεκόρ συμμετοχής.
Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους εργαζομένους στην Κοινωνική Υπηρεσία, τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΚΟΙΠΑΠ για την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα τους εθελοντές που συμμετείχαν στη Λαμπαδηδρομία και στην εθελοντική αιμοδοσία. Για τη Λαμπαδηδρομία ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γέφυρα Αγάπης και στους χορηγούς της εκδήλωσης. Για την Αιμοδοσία ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους χορηγούς μας, στους ιερείς των ενοριών μας, αλλά και στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Αγία Σοφία». Χωρίς τις  υπεράνθρωπες προσπάθειες τους, δεν θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί τόσο μεγάλος αριθμός αιμοδοτών.
Θέλω τέλος, να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στη γνωστοποίηση της ημέρας της αιμοδοσίας και φυσικά τα Τοπικά ΜΜΕ για την προβολή. Αλλά περισσότερο από όλους ευχαριστώ τους 130 εθελοντές αιμοδότες για το ηχηρό μήνυμα καρδιάς και αγάπης που έστειλαν με τη συμμετοχή τους».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.