Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και επίσημα, ο πρώτος Σχολικός Διαγωνισμός «Πάμε Ανακύκλωση» στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στο πλαίσιο του προγράμματος Followgreen.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 έγινε η διανομή των κάδων ανακύκλωσης υπό την παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας, Βασίλειου Μανωλόπουλου και Δημοτικού Συμβούλου για θέματα παιδείας κ. Κοσμά Γυμνόπουλου.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί πλέον κάθε φορά που ανακυκλώνουν στη σχολική τους μονάδα κερδίζουν πόντους για να αναδείξουν το σχολείο τους πρώτο και να γίνουν παράδειγμα περιβαλλοντικής συνείδησης. Οι γονείς από την πλευρά τους μπορούν να στηρίζουν μέσω της σελίδας ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ την προσπάθεια των παιδιών δωρίζοντας τους πόντους επιβράβευσης που έχουν συλλέξει μέσω της πλατφόρμας του Followgreen.

Σκοπός του Σχολικού Διαγωνισμού «Πάμε Ανακύκλωση», είναι να δώσει την ευκαιρία η σχολική κοινότητα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προάσπιση του περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο τέλος του διαγωνισμού θα επιβραβεύσει όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή και την προσπάθεια τους.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός υλοποιείται από τον Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, τον ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, την ΕΕΑΑ, την ΑΦΗΣ Α.Ε και το πρόγραμμα ανακύκλωσης αλουμινίου Κάθε Κουτί Μετράει στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας followgreen.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.