Σχετική εικόνα
Την υποστήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, θα έχει ο Απόστολος Γκλέτσος, στην προσπάθειά του να διαδεχτεί τον Κώστα Μπακογιάννη ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.


Ο Δήμαρχος Στυλίδας, «καλωσόρισε» την υποστήριξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ τόνισε ότι το ψηφοδέλτιό του, θα έχει ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους.

Ο ίδιος πάντως συνεχίζει να δηλώνει αριστερός. Πριν την ίδρυση της «Τελείας», του κόμματός του άλλωστε, είχε κατέβει υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά (ως μέλος του οποίου είχε μπλέξει και στον εμβληματικό καβγά στο πρωινό του Mega με την Βάσια Τριφύλλη), ενώ στις Ευρωεκλογές του 2014 δήλωσε πως ψήφισε την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Η «Τελεία» πήγε εξαιρετικά για κόμμα χωρίς προβεβλημένα στελέχη στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 ψήφους και καταγράφοντας 1,77%, υποσκελίζοντας τόσο τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη όσο και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που παραμένει δήμαρχος Στυλίδας από το 2011, θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του στις 14 Δεκεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.