Αποτέλεσμα εικόνας για μαρινακης βοιδονικολας
Με την ευγενική χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη λειτουργούν τα νέα ανακαινισμένα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά.
Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι.
Κατά την κοπή της πίτας ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε προσωπικά τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη για την σημαντική προσφορά του στην οργάνωση και λειτουργία των νέων γραφείων του κόμματος.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάλυψε στη ΝΟΔΕ το ποσό των ενοικίων ενός έτους, τον εξοπλισμό των γραφείων, καθώς και την ανακαίνισή τους.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας κατά την κοπή της πίτας, ευχαρίστησε όλους του παρευρισκομένους ένα έναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα «τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον “Πειραιά Νικητή” και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου.»
Φωτογραφία: peiraiasnews.gr
Παράλληλα καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
«Σήμερα έχουμε νέα, μεγάλα γραφεία για να χωρέσουμε όλοι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ανοιχτά σε όποιον θέλει να στρατευτεί μαζί μας στο στόχο μας, να φύγει η σημερινή κυβέρνηση η χειρότερη που πέρασε από την Ελλάδα και η οποία είναι ένα βήμα πριν αλλάξει και την ιστορία του Έθνους μας, πριν ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας».
Και πρόσθεσε:
«Γι΄ αυτό καλώ εσάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, στα καφενεία… παντού! Να μεταφέρετε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ, το μήνυμα ότι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει ξανά τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που της αξίζει. Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ θα μείνουν στη σύγχρονη ιστορία ως την πιο μαύρη σελίδα.»
Φωτογραφία: piraeuspress.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.