Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος παραβρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τόσο από κοινωνικούς φορείς του Δήμου Πεντέλης, όσο και από Συλλόγους της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο Βλάσσης Σιώμος παρέστη στις εκδηλώσεις που έγιναν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) και στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Νέας Πεντέλης, καθώς και στον ετήσιο χορό του Νεοπεντελικού Αθλητικού Ομίλου.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Σε μία εποχή που η κρίση έχει ταλαιπωρήσει σημαντικά μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, η σημασία των κοινωνικών δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παίζει σημαίνοντα ρόλο στην προσπάθεια ανακούφισης και ελάφρυνσης των επιπτώσεων της κρίσης αυτής για οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη και για την Τρίτη ηλικία και για το λόγο αυτό πρέπει να ενισχύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις κοινωνικές μας δομές.

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης το να βρισκόμαστε κοντά στους αθλητικούς μας συλλόγους, να τους συνδράμουμε και να τους ενισχύουμε με κάθε τρόπο, για να συνεχίζουν απρόσκοπτοι το σπουδαίο τους έργο, κυρίως για τη νεολαία του Δήμου μας.

Εύχομαι σε όλους μία Καλή Χρονιά με υγεία και ευόδωση των σκοπών και των στόχων μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.