Στην επιμορφωτική ημερίδα για τον Κώστα Καρυωτάκη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Διήμερου Αφιερώματος στον μεγάλο Έλληνα ποιητή που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, το 1ο και το 2ο ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής, το 1ο και το 2ο ΓΕ.Λ. Πεύκης. Το αφιέρωμα τελούσε υπό την αιγίδα των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Λυκόβρυσης – Πεύκη που κάλυψαν τα έξοδα της διοργάνωσης.
Πιο συγκεκριμένα, η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς όλων των  ειδικοτήτων και είχε στόχο μέσα από τις εισηγήσεις Πανεπιστημιακών στη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό μας Θέατρο μια πολύ σημαντική ημερίδα για τον μεγάλο μας Καρυωτάκη. Μια ημερίδα για την οποία ένωσαν δυνάμεις η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας υπό τον κ. Θανάση Φελούκα, 2 Δήμοι, 4 Σχολεία και σπουδαίοι επιστήμονες. Είμαστε ως Δημοτική Αρχή σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και συμβάλουμε με κάθε μέσο στην επιτέλεση του λειτουργήματος των εκπαιδευτικών μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.