Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως και Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων και αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. Μανώλης Γραφάκος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων της Ν.Δ. Βασίλης Ξυπολητάς, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος Ζωή Ράπτη, πολιτευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι Πεντέλης και άλλων Δήμων και πλήθος μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την πατρίδα μας, μετά την ψήφιση με οριακή και πλειοψηφία της «Συνθήκης των Πρεσπών».  Είμαστε όλοι λυπημένοι και προβληματισμένοι, για το που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα μας αυτή η επικίνδυνη συμφωνία. Το 2019, είναι μία χρονιά που θα δώσουμε δύσκολες εκλογικές μάχες, τόσο σε επίπεδο Κοινοβουλευτικών, όσο και Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.  Η ευχή μου λοιπόν για τη νέα χρονιά είναι καλό αγώνα και ευόδωση των προσπαθειών μας, με ενότητα και ομοψυχία για το καλό της πατρίδας μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.