Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ γιουνγκ

Κατέρρρευσαν οι συνομιλίες του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγ Ουν στο Ανόι. Οπως ανέφερε προ ολίγου ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν επετεύχθη συμφωνία για τα πυρηνικά, καθώς η Βόρεια Κορέα ζητούσε πλήρη άρση των κυρώσεων, κάτι που δεν βρήκε αντίθετη την αντιπροσωπεία των ΗΠΑ. 
Οι φήμες ότι κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια των συνομιλιών Τραμπ-Ουν φούντωσαν όταν διεκόπη ξαφνικά η Σύνοδος και ο Ντόναλντ Τραμπ αποχώρησε από το κτίριο με κατεύθυνση το ξενοδοχείο του. 
Από το κτίριο για το ξενοδοχείο του αποχώρησε και ο Κιμ Γιονγκ Ουν: 
Μάλιστα, δημοσιογράφοι που καλύπτουν τη Σύνοδο πόσταραν φωτό από το τραπέζι που είχε στηθεί για το γεύμα των δύο ηγετών, το οποίο δεν έγινε ποτέ, καθώς διεκόπησαν ξαφνικά οι συνομιλίες τους. 
Ο Λευκός Οίκος, από την πλευρά του, σε δήλωσή του, ανέφερε: 
«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν διάφορους τρόπους για να προωθήσουν την αποπυρηνικοποίηση της Βορείου Κορέας και τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν από αυτή. Καμία συμφωνία δεν επιτεύχθηκε σε αυτή τη συνάντηση, αλλά οι ομάδες των δύο ηγετών προσβλέπουν σε μια σύνοδο στο μέλλον». 
Εντωμεταξύ το χρηματιστήριο της Νοτίου Κορέας βυθίστηκε με τα νέα ότι διεκόπη ξαφνικά η Σύνοδος των δύο ηγετών.
Σε λίγη ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να προχωρήσει σε δηλωσεις.
Ο Λευκός Οίκος έχει «σηκώσει» ζωντανή μετάδοση, για τη συνέντευξη Τύπου που θα ξεκινήσει σε λίγο, στον λογαριασμό του στο Twitter:
«Δεν θα ήταν καλό να προχωρήσουμε σε υπογραφές»
 
Ξεκίνησε η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο της άκαρπης, όπως χαρακτηρίζουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, συνάντηση κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα παραγωγική συνάντηση, τονίζοντας πως όλοι συμφώνησαν ότι «δεν θα ήταν καλό να υπογράψουμε κάτι».
Θετικά σχόλια για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας
Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε ότι η σχέση του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν είναι «πολύ δυνατή. [...] Κάποιες φορές πρέπει να προχωρήσεις» σημείωσε στη συνέχεια, λέγοντας ότι η ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι ξεχωριστός «τύπος και ξεχωριστός χαρακτήρας». 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.