Οταν η Φωτεινή Δαρρα συνάντησε την Καμεράτα (Φωτογραφία: NDPphoto)

Μια εκπληκτική βραδιά πέρασαν  όλοι όσοι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου για να ακούσουν τη Φωτεινή Δάρρα να συμπράττει με την ιστορική ορχήστρα «Καμεράτα».
Η Φωτεινή Δάρρα καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που γέμισε την αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» και δεν σταμάτησε να σιγοτραγουδάει μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας!
Ακούστηκαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών που έχουν δισκογραφηθεί σε πέντε διαφορετικές γλώσσες κάνοντας τη χώρα μας γνωστή στα πέρατα του κόσμου, από τις αρχές του προγηγούμενου αιώνα μέχρι τις μέρες μας: «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου-The honeymoon song», «Όμορφη πόλη-Les amants de Teruel», «Μισιρλού» κ.ά. Δεν έλειψαν και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Φωτεινής Δάρρα αλλά και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο που αγαπάει το κοινό όπως: το «Spente le stelle» και το μοναδικό «Cancao do mar». 
Η Φωτεινή ΔάρραΗ Φωτεινή Δάρρα
Στη διεύθυνση της ορχήστρας ήταν ο μαέστρος Πάνος Βλάχος.
Τις ενορχηστρώσεις υπέγραψε ο Γιώργος Παπαχριστούδης.
Η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί για μια ακόμα παράσταση την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου  στη σκηνή του Half Note.
Η Φωτεινή Δάρρα συνέπραξε με την ιστορική ορχήστρα «Καμεράτα»Η Φωτεινή Δάρρα συνέπραξε με την ιστορική ορχήστρα «Καμεράτα»
Η Φωτεινή Δάρρα καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που γέμισε την αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»Η Φωτεινή Δάρρα καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που γέμισε την αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.