Ο Αγιαξ κέρδισε εντυπωσιακά στη Μαδρίτη με 4 γκολ
Ο Αγιαξ πήρε μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Παρότι είχε χάσει με 1-2 μέσα στο Αμστερνταμ, απόψε στη Μαδρίτη έκανε πάρτι κόντρα στην τρεις φορές σερί Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Στο 7' με τον Ζίγεχ και στο 18' με τον Νέρες έριξε τις... προειδοποιητικές βολές και ο Τάντιτς στο 62' έδειξε ότι δεν έχουν διάθεση για αστεία οι Ολλανδοί. Στο 70' ο Ασένσιο μείωσε σε 1-3, αλλά στο 72' ο Σενέ έγραψε το τελικό 1-4 που έδωσε την πρόκριση στον Αγιαξ και άφησε την Ρεάλ... σπίτι της από νωρίς φέτος.
Στο 93' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νάτσο της Ρεάλ.
Στο τέλος του ματς το κοινό στο «Μπερναμπέου» αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για την φετινή κακή εικόνα σε Ισπανία και Ευρώπη, ενώ αυτή ήταν και η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της εντός έδρας στην Ευρώπη!
Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν θύμισε η σημερινή «παράσταση» τον Άγιαξ απέναντι στην Ρεάλ την οποία και πέταξε εκτός συνέχειας, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10! 
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Βαράν, Ρεγκιλόν, Κρόος, Καζεμίρο (87’ Βαλβέρδε), Μόντριτς, Βάθκεθ (29’ Μπέιλ), Μπενζεμά, Βινίσιους (35’ Ασένσιο).

Άγιαξ: Ονανά, Μαζραουί (80’ Φέλτμαν), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Βαν Ντε Μπέεκ, Σένε (73’ Ντε Βιτ), Ντε Γιόνγκ, Ζίγιεχ, Τάντιτς, Νέρες (74’ Ντόλμπεργκ). 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.