Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και πλήθος
Μεγάλη προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε, χθες, ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Πειραιά, τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, στο Πέραμα. Στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Δημαρχείο Περάματος τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του αυτοδιοικητικού χώρου και πλήθος κόσμου.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
 Toν Αντιπρόεδρο της Βουλή, προλόγισε ο πρ. Δήμαρχος Περάματος κ Λαγουδάκος Γιάννης,τονίζοντας πως η εμπειρία αλλά και η χρόνια ενασχόληση με τα προβλήματα της περιφέρειας της Β Πειραιά καθιστούν τον κ Τραγάκη σαν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για να στείλουν οι πολίτες της Β Πειραιά ξανά στην Βουλή.
Ο κ. Τραγάκης, αφού, τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, και  σημείωσε ότι οι βουλευτικές εκλογές ξεκινάνε από το μηδέν και κάλεσε τον κόσμο σε συστράτευση: 
«Δεν έχει κριθεί τίποτα, το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο. Το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι το μέλλον της πατρίδα μας. Θα πάμε την Ελλάδα επιτέλους μπροστά, με μια σταθερή και αποφασιστική κυβέρνηση ή θα μπλέξουμε σε περιπέτειες και το χάος της απλής αναλογικής;».
 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα κάθονται και πλήθος
Στη συνέχεια, ανέπτυξε τις τρεις βασικές προτεραιότητες της Ν.Δ., που είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, η προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων, όπως της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή, με την προστασία των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Η λέξη κλειδί, ιδιαίτερα για την περιφέρεια μας και για το Πέραμα είναι μία: δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τραγάκης μίλησε σε πιο προσωπικό τόνο:. Με ξέρετε, με έχετε αξιολογήσει και με έχετε τιμήσει με τη ψήφο σας πολλές φορές. Για αυτό σας κοιτάζω στα μάτια, και σας ζητώ να με κρίνετε σωστά ακόμα μια φορά, γιατί γνωρίζετε ότι την επόμενη ημέρα θα είμαι και εγώ δίπλα σας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.