Ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του κόβουν κορδέλα
Ενα από τα μεγαλύτερα έργα εδώ και καιρό στον Δήμο Αμαρουσία, εγκαινίασε ο Γιώργος Πατούλης.

Το έργο, έγινε στην πλατεία Ευτέρπης, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, όπου πλέον πρόκειται για μια «έξυπνη πλατεία», που συνδυάζεται με ένα σύγχρονο υπόγειο γκαράζ, χωρητικότητας 300 θέσεων. 

 Στόχος, όπως είπε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων, είναι η μεν πλατεία να αποτελέσει σημείο αναφοράς και τοπόσημο του Μαρουσίου και το δε πάρκινγκ να εκτονώσει το έντονο πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στην εμπορική περιοχή.
Κόσμος έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα εγκαίνια της πλατείας
Το ζητούσαν 25 χρόνια οι κάτοικοι

Κόσμος έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ στο ΜαρούσιΤο συγκεκριμένο έργο αποτελούσε αίτημα των κατοίκων για περισσότερα από 25 χρόνια, οπότε είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία του ηλεκτρικού σταθμού Αμαρουσίου. Για την υλοποίησή του ξεπεράσθηκαν εμπόδια που δημιουργήθηκαν από αλλεπάλληλες προσφυγές, οι οποίες κερδήθηκαν από τη νομική ομάδα του δήμου.
Υπόγειο πάρκινγκΟ κ. Πατούλης, μιλώντας στους παρευρισκόμενους, είπε ότι κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του αξιοποιήθηκε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία και πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει έργα ύψους άνω των 130 εκατ. ευρώ σε όλο το Μαρούσι, χωρίς επιβάρυνση των δημοτών. Θύμισε τα έργα που έχουν γίνει στον Δήμο, ενώ στα εγκαίνια βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.