Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

 Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η αστυνομική επιχείρηση έγινε με στόχο την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό και πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και την ομάδα ΔΙΑΣ της Αμεσης Δράσης Αττικής. 

 Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην πλατεία Θεάτρου, εντοπίστηκε χώρος όπου αποθηκεύονταν και διακινούνταν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίου 2.832 πακέτα τσιγάρα και 1.045 συσκευασίες καπνικών προϊόντων, ενώ συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται από τους βασικούς συντελεστές των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος των οκτώ αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.