Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Λάζαρος Κυρίζογλου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου, τον οποίο και συνεχάρη για την επανεκλογή του και μάλιστα με υψηλότατο ποσοστό.
Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για τα σοβαρά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταλήγοντας πως οι δήμοι είναι η πιο αυθεντική, η πιο βιωματική μορφή οργάνωση των πολιτών και με αυτή την έννοια τα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας, από την ανακύκλωση μέχρι τη διαχείριση της κλιματικής αλλαγής και από το μεταναστευτικό μέχρι τη βελτίωση της καθημερινότητας δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς τους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Κυρίζογλου τονίζει πάντοτε ότι επιθυμεί την ουσιαστική συζήτηση με τους συναδέλφους του. Έχει σκοπό να τους δει όλους προσωπικά. Ουσιαστική συζήτηση είναι αυτή που δεν περιγράφει μόνον επιθυμίες αλλά και που προτείνει λύσεις για να γίνουν οι επιθυμίες πραγματικότητα. Με αυτό το νέο μοντέλο θα πορευτούμε στο δρόμο της ανάπτυξης. Λαμβάνοντας υπόψη την αποτελεσματική διάσταση της αυτοδιοικητικής μας πολιτικής. Άλλωστε οι πολίτες μας κρίνουν με βάση τα αποτελέσματα, δηλαδή από το έργο μας.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.