ΣΥΡΙΖΑ: «Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;

Το νέο σύστημα προετοιμάζεται σε συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων, (Ανάπτυξης, Εργασίας, Οικονομικών) με τους θεσμούς και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν θα είναι το κούρεμα δυνητικό, ούτε θα εξαρτάται από καμιά έκθεση, κανενός ορκωτού. Ένας υπολογιστής θα βγάζει τα στοιχεία για την περιουσία, τα χρήματα, τα χρέη, το κούρεμα που χρειάζεται και τις δόσεις», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: Ξεμπλόκαρε το σύστημα ρύθμισης δανείων
Ο Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί «ξεμπλόκαρε» το σύστημα ρύθμισης των δανείων και «από εκεί που είχαμε 100, 200, 300 αιτήσεις, τώρα έχουμε πάνω από 40.000», ενώ κάλεσε τον κόσμο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κάνει αίτηση προκειμένου να ενταχθεί στη ρύθμιση έως το τέλος του χρόνου.
«Είναι πλέον πάρα πολύ εύκολο. Δε χρειάζεται χαρτιά, όλες οι τράπεζες και τις ελέγχουμε καθημερινά, έχουν σε κάθε τραπεζικό κατάστημα εξειδικευμένο υπάλληλο, για να κάνουν την δουλειά στον συμπολίτη μας δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πάει ούτε σε δικηγόρο ούτε σε λογιστή ούτε σε κανέναν», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ σημείωσε ότι γίνεται σκέψη για να δημιουργηθεί στη γενική γραμματεία καταναλωτή μια τηλεφωνική γραμμή αποκλειστικά για παράπονα και καταγγελίες πολιτών κατά των τραπεζών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.