O Λευτέρης Πετρούνιας με το ασημένιο στο στήθος στο Κότμπους!

 Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην επιστροφή τα στα μετάλλια το Σάββατο, κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ενόργανης του Κότμπους.

Ο 28χρονος «άρχοντας των κρίκων», ο οποίος εμφανίζεται δυνατότερος από αγώνα σε αγώνα μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, συγκέντρωσε στον τελικό του Κότμπους 14,866 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης μέχρι να αγωνιστεί ο Κινέζος Γιανγκ Λιου, ο οποίος συγκέντρωσε 15,133 βαθμούς και πήρε το χρυσό. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα των μεταλλίων συμπλήρωσε ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν με 14,833 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον έτερο Κινέζο, Χάο Γιόου.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην απονομή στο Κότμπους.
Οι διοργανωτές επιφύλασσαν στον Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος το επόμενο διάστημα έχει κρίσιμους αγώνες για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς, και μια μεγάλη έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα. Μαζί με το ασημένιο μετάλλιο του χάρισαν και ένα φορμάκι για τη νεογέννητη κόρη του, με τυπωμένη τη φράση "Welcome to Cottbus anytime Σοφία". Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες πατέρας, καθώς ο σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε στο Κότμπους θα πάρει το όνομα Σοφία!
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/leyteris-petroynias-diorganotes-pagkosmio-kori

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.