Πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση η νέα ανάρτηση από την  ηλεκτρονική εφημερίδα Olympia που ενώ σε δημοσίευμα της ασπάζεται την άποψη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σε επόμενο τον κατακεραυνώνει αποδίδοντας τον χαρακτηρισμό ως «έντιμου» στον κ Μύτογλου. 
Το πρώτο δημοσίευμα


«Η Κυβέρνηση επέλεξε τελικά Διοικητές Νοσοκομείων με την πεπατημένη όλων των προηγούμενων χρόνων. Η επιτροπή που ελέγχεται από το Υπουργείο Υγείας επέλεξε άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Τρανά παραδείγματα και έπονται και άλλοι .
Όμως σε πρώτη φάση ο Διοικητής του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθηρων άεργος ηλεκτρολόγος (ίσως) για τον οποίο παραιτήθηκε και η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κυθηρων κα Κορώνη με σαφές αιχμές ,
Ο άνεργος πρώην οδηγός ταξί και απόφοιτος ΤΕΙ φυσιοθεραπείας χωρίς μεταπτυχιακό διδακτορικό τίτλο σπουδών Διοικητής στο μεγαλύτερο νοσοκομειο Δυτικών προαστίων
Και τέλος ο γιατρός που έχει καταδικαστεί για αμέλεια και έκθεση ασθενή σε κίνδυνο , Διοικητης στο ΠΑΓΝΗ.Ηδη η ΠΟΕΔΗΝ το κατήγγειλε στον υπουργό υγείας που φέρει την απόλυτη ευθύνη των επιλογών.
Μετά τους λαστιχάδες και τα πλαστά πτυχία βρήκαμε ανεπάγγελτους άνεργους και υπόδικους .Η υγεία νοσεί σοβαρά πλέον ….
Σε άλλο Δημοσίευμα της ίδιας ηλεκτρονικής εφημερίδας ,


Ο εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ, έχει γερό στομάχι. Δεν τον έχουν ενοχλήσει τόσοι και τόσοι. Άσχετοι, υπόδικοι, αγράμματοι, τεμπελχανάδες, τρωκτικά της υγείας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν τον έκαναν να χάσει τον ύπνο του. Τι και αν ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει δισεκατομμύρια από το αίμα και τον ιδρώτα του για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας. Και όμως, ο Γιαννακός ενοχλήθηκε από τον διορισμό του έντιμου Αναστάσιου Μύτογλου με καταγωγή από το Κερατσίνι, γέννημα θρέμμα, δηλαδή, της Β’ Πειραιώς, ως αναπληρωτής διοικητής στο δημόσιο νοσοκομείο Νίκαιας.
Φτάνουν μάλιστα να του καταλογίζουν το γεγονός ότι είχε δουλέψει κάποτε και οδηγός ταξί για να βγάλει τα προς το ζην! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για τα πράσινα ασπόνδυλα που είχαν μάθει να αράζουν και να βρέχει χρήμα. Δημόσιο χρήμα φυσικά.
Ας ασχοληθεί ο κύριος εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ μετά πραγματικά σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, με τα καθάρματα που τόσα χρόνια έκλεβαν τα φάρμακα των καρκινοπαθών μέσα από τις φλέβες τους, και ας αφήσουν έντιμους νέους όπως ο Μύτογλου να κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα την κάνουν τη δουλειά τους και σωστά. Εκτός εάν αυτό είναι που πραγματικά τους φοβίζει.»
Φυσικά και δεν έχουμε κάποια διαφορετική άποψη, εφόσον άλλωστε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αλλά μας προκαλεί εντύπωση πως ένας αντίθετος πολιτικά από την συγκεκριμένη εφημερίδα και χωρίς να έχουμε δει απτά αποτελέσματα .Σας παραθέτουμε και τα 2 δημοσιεύματα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα .
Για εμάς πάντως ή υπάρχει συμφωνία μετά το «κόψιμο» από τα ψηφοδέλτια για «άλλες πολιτείες»πολιτικές ή προσπαθούν κάποιοι να να δημιουργήσουν εντυπώσεις πως το προϊόν δεν πουλάει και προσπαθούν να πείσουν για το ακριβώς αντίθετο.Ο χρόνος θα δείξει ...
Πηγή: Olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.