Νοσηλευτικό προσωπικό με στολή, μάσκα και γάντια σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης

Σε 400 ανέρχονται οι νεκροί στις ΗΠΑ από τον νέο κορωνοϊό.


Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC) ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν 33.453 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, μια αύξηση 18.185 κρούσματων σε σχέση με την προηγούμενη καταμέτρηση, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 199 και ανέρχεται πλέον σε 400.
Το CDC επισήμανε ότι ο απολογισμός της νόσου Covid-19, που ανακοίνωσε, περιλαμβάνει την καταμέτρηση των κρουσμάτων και των νεκρών έως χθες το απόγευμα τοπική ώρα (22 Μαρτίου) και το συνέκρινε με τον προηγούμενο απολογισμό που είχε δώσει στις 20 Μαρτίου. Κρούσματα του νέου κορωνοϊού έχουν επιβεβαιωθεί και στις 50 αμερικανικές πολιτείες.
Δραματική η κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη
Δραματική η κατάσταση στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου καταγράφονται περισσότεροι από 20.000 ασθενείς του κορωνοϊού, ενώ τη Δευτέρα οι νεκροί ξεπέρασαν τους 150. Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε πως τα νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο ανήλθαν σε 5.707.

Η Πολιτεία των ΗΠΑ έχει πραγματοποιήσει 78.000 τεστ για τον κορωνοϊό, περίπου το 25% των τεστ που έχουν γίνει σε όλη τη χώρα ως σήμερα. Από τα άτομα που έχουν διαγνωσθεί θετικά, 13% νοσηλεύονται.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.