Με τηλεδιάσκεψη για πρώτη φορά στην ιστορία της Οργάνωσης, συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ μετά από πρόσκληση του προέδρου της Παύλου Μαρινάκη, κατόπιν της απόφασής του για αναστολή λειτουργίας των γραφείων της Οργάνωσης ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού Covid 19. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν τις δράσεις της οργάνωσης όσο διαρκέσουν τα προληπτικά μέτρα περιορισμένης μετακίνησης, η απαγόρευση συγκεντρώσεων και τα υπόλοιπα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνεχάρη τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου τόσο για την διαρκή παρουσία τους στις εθελοντικές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, όπως η συμμετοχή για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» μέσω της ειδικής πλατφόρμας στο site της Νέας Δημοκρατίας, όσο και τον άριστο συντονισμό των οργάνων (Ν.Ε., Τοπικές Οργανώσεις, Γραμματείες) τα οποία βρίσκονται σε διαρκή επαφή μέσω τηλεδιασκέψεων που ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή λήψης των μέτρων και θα συνεχιστούν με τη συμμετοχή όλων.
Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η οργάνωση των δράσεων της ΟΝΝΕΔ το επόμενο χρονικό διάστημα, και η εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για την επόμενη μέρα της χώρας. Βασική προτεραιότητα είναι να εκμεταλλευτούμε σαν κοινωνία το πρότυπο διαχείρισης και τις νέες συνήθειες που έχουν υιοθετηθεί  αυτό το χρονικό διάστημα. 
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τηρήσουμε όλοι στο ακέραιο τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να βγούμε πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί και όλοι μαζί από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνά η πατρίδα μας. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει τα αντανακλαστικά της και είναι χρέος της ΟΝΝΕΔ να υποστηρίξει και να επικοινωνήσει αυτές τις δράσεις σε κάθε νέο και νέα αλλά και να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.