Αρση μέτρων: Ο Αυγενάκης παρουσιάζει τα νέα μέτρα για τον ...
Το πλάνο για την σταδιακή άρση των μέτρων και στον αθλητισμό, θα ανακοινώσει σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης.


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα βρίσκεται στο πάνελ της καθημερινής ενημέρωσης με τους κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά στις 6 το απόγευμα, όπου θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τα εγχώρια πρωταθλήματα και την διεξαγωγή αγώνων στα ατομικά σπορ.

Ο υφυπουργός την πριν μερικές ημέρες είχε μία εκτενή συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γ.Γ.Α, Γιώργο Μαυρωτά, σχετικά με τα την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα στη χώρα.
Αρση μέτρων: Ατομικές προπονήσεις από τις 4 Μαΐου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, υπάρχει θετική εισήγηση να γίνονται από τις 4 Μαΐου προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις μόνο σε ατομικό επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους, για τα ατομικά αθλήματα. Στα ομαδικά σπορ, προς το παρόν θα συνεχιστεί η απαγόρευση προπονήσεων σε συλλογικό επίπεδο, σε κλειστές εγκαταστάσεις μέχρι τις 20 Μαΐου, όταν και αναμένεται να επανεξεταστεί η κατάσταση, με τον κ. Αυγενάκη να λέει πως ευελπιστεί πως στα τέλη του μήνα θα μπορέσουν οι ομάδες να γυρίσουν στις προπονήσεις, αν ευνοούν οι συνθήκες.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Super League, ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως αν αρχίσει (ευελπιστεί να αρχίσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου), τότε είναι δεδομένο πως οι αγώνες θα γίνουν χωρίς την παρουσία οπαδών, μέτρο που θα διατηρηθεί μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Αυγενάκης, εκτός από τις σημερινές ανακοινώσεις, θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης στις 4 Μαΐου, προκειμένου να επιχειρηθούν να απαντηθούν τα περισσότερα ερωτήματα που θα προκύψουν από την γνωστοποίηση των ειδικών μέτρων για την άθληση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.