Στη διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση την εποχή της πανδημίας, που διοργάνωσε ο βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης, συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020.
Η συζήτηση ήταν στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες του βόρειου τομέα Αθηνών με τίτλο «Η Βόρεια Αθήνα συζητά», αναμεταδόθηκε σε Facebook και youtube και παρακολούθησαν χιλιάδες θεατών. Συμμετέχουν επίσης οι δήμαρχοι: Δημήτρης Γαλάνης  (Φιλοθέης - Ψυχικού), Δήμητρα Κεχαγιά (Πεντέλης) και Στράτος Σαραούδας (Μεταμόρφωσης). 
Ο κ. Μαυρίδης αφού παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, αναφέρθηκε στη στήριξη που χρειάζονται οι Δήμοι της χώρας την επόμενη ημέρα, σε σχέση με τα δάνεια τους, τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να επιτελέσουν το έργο τους.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Καιρίδη για την πρωτοβουλία αυτής της διαδικτυακής συζήτησης με εκλεκτούς συναδέλφους Δημάρχους του Βορείου Τομέα. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε αυτή την κρίση, αλλά και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας, για την αντιμετώπιση των οποίων θα χρειαστούμε μεγαλύτερη στήριξη. Μέσα από τη συνεργασία Κυβέρνησης, Bουλευτών, Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας των Πολιτών, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες που είναι μπροστά μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.