«Διαβάσαμε με έκπληξη το όψιμο ενδιαφέρον της παράταξης ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την κατάσταση  του χώρου συγκέντρωσης και θρυμματισμού κηπαίων απορριμμάτων στον Άγιο Στέφανο, κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά την απαράδεκτη και επικίνδυνη εικόνα που επικρατούσε επί ημερών τους, για 5 ολόκληρα χρόνια, όταν ήταν στη διοίκηση του Δήμου.  

Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Διονύσου παρέλαβε το χώρο κορεσμένο, δηλαδή με το διπλάσιο όγκο σύμμικτου υλικού, καταφέρνοντας μετά από ένα μόλις χρόνο να τον μειώσει κατά 50%, καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες ! Κι αυτό εν μέσω πανδημίας Covid-19, που ευνοεί την αύξηση αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά και με τον ίδιο απαξιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξη του Δήμου Διονύσου και της Αντιδημαρχίας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης είναι η πλήρης αποσυμφόρηση του χώρου συγκέντρωσης, που μπορεί να επιτευχθεί χάρη σε μια σειρά από ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί και οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από σήμερα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.